Konferansier

Kommunalkonferansen 2023 ledes av Tone Foss Aspevoll.

Tone Foss Aspevoll

er daglig leder i Agenda Rådgivning. Hun har ledet kommunikasjonsarbeidet i Barneombudet, for SV på Stortinget og i Bellona, og har vært journalist og nyhetssjef i Klassekampen.

foto:

Agenda Rådgivning

Forbundsledere

Du møter forbundslederne i LO Kommune under konferansen.

Mette Nord

er forbundsleder i Fagforbundet og styreleder i LO Kommune.

foto:

Birgit Dannenberg / Fagforbundet

Mimmi Kvisvik

er forbundsleder i Fellesorganisasjonen (FO) og 2. nestleder i LO Kommunes styre.

foto:

Mette Johnsen Walker

er leder i Skolenes landsforbund.

foto:

Hans Ole Rian

er forbundsleder i Creo – forbundet for kunst og kultur.

foto:

Ihne Pedersen

Kunstneriske bidragsytere under Kommunalkonferansen 2022

Kultuprogrammet støttes av KLP og Sparebank 1

Offentlig Sektor

foto:

Even Lundefaret

Dette bandet har som mål å fortelle historiene til alle de som påvirkes av fylke-, kommunal- og statlig sektor. Enten det er de urealiserte balletdrømmene til Anne (62) i Plan- og bygningsetaten, når Berit slår seg løs på sommerfest eller hvordan det går når Geir (53) laster ned Tinder. De har alle en historie og Offentlig Sektor sørger for at de blir hørt. Bandet består av Christian “Zawadi” Petterson (vokal), Felipe “Fela” Orellana (vokal), Abdi “Black Lightning” Baisa (gitar og vokal) og Vegard “T-Bone” Tveito (bass og vokal).

Forsvarets stabsmusikkorps

foto:

Stabsmusikken er Forsvarets største militærkorps og holder til på Akershus festning i Oslo. Forsvarets stabsmusikkorps er blant Forsvarets fem musikkorps, og det er Norges største profesjonelle blåseorkester. Det holder til på Akershus festning og ble etablert i 1818. Korpset er Oslos eldste musikkinstitusjon og er Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for kongehuset, Stortinget, regjeringen og avdelinger i Forsvaret. Hver 17. mai har «Stabsmusikken» det ærefulle oppdraget med å gå fremst i hovedstadens barnetog. I sommerhalvåret er korpset kjent for sine folkekjære vaktparader fra Akershus festning i tilknytning til vaktskiftet på Det kongelige slott.

Daniela Reyes

foto:

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første. Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stor musikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum. Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og at det låter vakkert, men også morsomt og alvorlig. Daniela har vokst opp blant instrumenter, og lært seg å traktere ganske mange av dem, både på scenen og i studio. Reyes er nylig ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, med bakgrunn fra mange sjangere hører likevel hennes særegne låter best hjemme i visesjangeren.

Demenskoret

foto:

er best kjent fra NRK-serien med samme navn. Koret består av en gjeng med sangglade mennesker med demens. Artist og sanger Kim Wigaard er dirigent og musikkterapeut Jelena Golubovic er pianist for koret.

Bjelleklang

foto:

Gruppa feirer 35 år - litt på etterskudd! Med hitter som "Gud hvor du er deilig," "Feit," "Hyttetur," "Rød Rød Vin" og Mercedes Benz er Bjelleklang en av Norges ledende vokalgrupper. I 2021 var det planlagt storstilt feiring av 35-års jubileet, men med grunner vi alle kjenner til, har de måttet utsette feiringen. Med et ekstra år å forberede seg på, er Bjelleklang mer enn topptrimmet og klare for å spre vokalglede og humor til deltakerne på årets Kommunalkonferanse. I velkjent stil kombinerer de sanger som fremføres i ren a cappella-stil med sanger akkompagnert av gitarer, et utall av rytmeinstrumenter og mer utradisjonelle instrumenter som stekepanne og nattpotte(!).

Bidragsytere i programmet under Kommunalkonferansen 2023

Peggy Hessen Følsvik

ble valgt som LO-leder den 6. mai i år. Før dette ble hun konstituert som LO-leder av LOs sekretariat den 10. mars 2021, dagen etter LO-leder Hans-Christian Gabrielsens brå død. Hun ble valgt som første nestleder i LO på LO-kongressen i 2017. Da hadde hun vært førstesekretær i LO i fire år, og før dette første nestleder i Handel og Kontor. Hun er født 12. november 1960, er gift og har to voksne barn.

foto:

Erlend Angelo/LO

Guro Sibeko

er født inn i anti-apartheidkampen og har vært aktivist hele livet. Hun er utdannet lektor og skoleleder og har skrevet en lang rekke bøker, blant annet om rasisme og antirasisme. Hun har bred skuespillererfaring og er en av Norges fremste SLAM!poeter.

foto:

Monica Aschim

er naprapat og brenner for enkle, små grep du kan gjøre i hverdagen for å selv forebygge fysisk og psykisk uhelse. Ett av disse grepene har hun kalt #helfybreak – fem minutter bøy og tøy for en bedre arbeidshverdag. For å gi kroppen et sunt avbrekk, er det nettopp en slik aktiv pause hun vil ta oss med på under årets Kommunalkonferanse.

foto:

Jonas Gahr Støre

er statsminister i Norge og partileder for Arbeiderpartiet. Han var utenriksminister fra 2005 til 2012, og helse- og omsorgsminister fra 2012 til 2013. Støre er utdannet statsviter og har bakgrunn fra embetsverket og humanitære organisasjoner, blant annet som generalsekretær i Røde Kors.

foto:

Pål Laukli

Trygve Slagsvold Vedum

er partileder for Senterpartiet og Norges finansminister. Han har vært innvalgt på Stortinget fra Hedmark siden høsten 2005. Slagsvold Vedum var landbruksminister i Jens Stoltenbergs andre regjering fra juni 2012 til regjeringsskiftet etter stortingsvalget i 2013. Slagsvold Vedum er utdannet agronom fra Jønsberg landbruksskole, og har grunnfag i sosiologi og mellomfag i statvitenskap fra Universitetet i Oslo.

foto:

Arild Hermstad

er fungerende partileder i Miljøpartiet De Grønne (MDG). Arild har over 15 år bak seg som leder for Framtiden i våre hender, og under hans ledelse ble organisasjonen den desidert største blant miljøorganisasjonene i antall medlemmer. Arild var styreleder i Syklistenes Landsforening fra 2013-2018. Han har jobbet for en rekke frivillige organisasjoner etter at han fullførte hovedfaget sitt i geografi ved Universitetet i Bergen i 1995.Arild har også arbeidet tre år i bank, og har bak seg vel to år med økonomistudier. Han bor på Bøler i Oslo med kone, to barn og et solcellepanel på taket.

foto:

Bjørnar Moxnes

har siden 2012 vært partileder for Rødt. Han er medlem av utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget. Bjørnar Moxnes er oppvokst på Nordstrand i Oslo med en mor som var hjelpepleier og en far som jobbet i barnehage. I 2011 ble han valgt inn i bystyret i Oslo og i 2017 ble han Rødts første stortingsrepresentant. Moxnes er utdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo.

foto:

André Løyning

Sylvi Listhaug

er partileder for Fremskrittspartiet og medlem av utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget. Listhaug har sin politiske bakgrunn fra Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), og satt blant annet i FpUs sentralstyre fra 2002–2006. Listhaug er fra Ørskog i Møre og Romsdal.

foto:

Thomas Haugersveen/Statsministerens kontor

Linn Stalsberg

er forfatter og samfunnsdebattant. Hun er blant annet kjent for bøkene "Det er nok nå. Hvordan nyliberalismen ødelegger mennesker og natur" og "Er jeg fri nå? Tidsklemme i verdens beste land". Stalsberg er utdannet sosiolog ved London School of Economics, og har skrevet for blant annet Klassekampen, Vårt Land og Dagsavisen.

foto:

Eivind Volder Rutle

Olaug Bollestad

er partileder for KrF og sitter i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Hun var landbruks- og matminister i Erna Solbergs regjering 2019-2021 og bestyrte i tillegg Barne- og familiedepartementet i en kortere periode i september/oktober 2021. Hun var ordfører i Gjesdal fra 2007 - 2013. Olaug Bollestad er utdannet sykepleier og arbeidet som leder på Stavanger universitetssjukehus før hun ble ordfører.

foto:

LMD

Henrik Asheim

er Høyres 1. nestleder og parlamentarisk 2. nestleder (Akershus). Han har sittet på Stortinget siden 2013 og er nå medlem av Arbeids- og sosialkomiteen. Tidligere har han sittet i Utdanningskomiteen, ledet Finanskomiteen og mellom 2020-2021 var han forsknings- og høyere utdanningsminister med ansvar for studenter, utdanning og forskning. Asheim er født og oppvokst i Bærum.

foto:

Hans Kristian Torbjørnsen

Kirsti Bergstø

er leder i SV og stortingsrepresentant for Akershus valgkrets. På stortinget er hun parlamentarisk nestleder i stortingsgruppen og sitter i Arbeids- og sosialkomiteen. Kirsti kommer opprinnelig fra Nesseby i Finnmark. Kirsti representerte Finnmark på Stortinget fra 2013-2017, men som nyinnflyttet Nittedøl var hun klar for å representere Akershus fra 2021. Kirsti er utdannet barnevernspedagog, og har blant annet jobbet innen tjenester for mennesker med utviklingshemming og autisme, på krisesenter for voldsutsatte kvinner, NAV og hjelpetjenesten i Nesseby.

foto:

Sigbjørn Gjelsvik

er kommunal- og distriksminister i Norge. Han har vært innvalgt på Stortinget fra Akershus siden 2017 og var inntil han ble statsråd medlem i Stortingets finanskomité. Gjelsvik har vært politisk aktiv i Senterpartiet siden 1992. Han har studert økonomi og ressursforvaltning ved Norges landbrukshøgskole.

foto:

Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

Hilde Østby

er idéhistoriker, journalist og en kritikerrost forfatter, oversatt til 21 språk. Hun har skrevet seks bøker, alene og sammen med andre, hvorav den siste, Kart over ensomheten, kom ut høsten 2022. Den skal, i likhet med hennes siste bøker, lanseres i hele den engelskspråklige verden. Under årets konferanse tar hun for seg den store forskjellen på alene og ensom. Hun forteller om hva ensomhet gjør med oss og hvor den kommer fra, og hvordan ensomhet påvirker mulighetene våre til å leve gode, rike liv. Særlig ungdommer og unge voksne opplever mer ensomhet enn før, til økende bekymring for forskere og politikere - er det mulig å finne årsakene til hvorfor? For kanskje ensomhet ikke er så mystisk som vi liker å tro, og at den ikke skal løses av den ensomme selv, men må adresseres i fellesskap, for fellesskapets beste.

foto:

Jeanette Lea Romslo

er leder av Fagforbundet Ung og ordførerkandidat for Hå SV. Hun har vært folkevalgt siden kommunevalget i 2019, og i perioden vært gruppeleder, kommunestyremedlem og medlem i utvalg for opplæring og kultur.

foto:

Ingvild Hunsrød

Sandra Åberg Kristiansen

er ungdomsleder i EL og IT Forbundet og kommunestyrekandidat for Orkland Arbeiderparti. Sandra var innvalgt for Trondheim Arbeiderparti i byens bystyre fra 2019-2022, der hun også satt i miljø- og næringskomiteen. Hun er utdannet elektriker.

foto:

Sandra Skillingsås

Cathrine Strindin Amundsen

er nestleder i For velferdsstaten, en allianse som kjemper for å opprettholde og videreutvikle de velferdsgoder og rettigheter som er vunnet gjennom lang tids faglig og politisk kamp. Hun har tidligere blant annet skrevet rapportene «Hva bør vi lære av Sverige? Svenske erfaringer med kommersiell velferd og markedsretting», «Barnevernet i markedsliberalismens tidsalder» og «NHOs distriksfrieri for kommersiell velferd». Fra 2007 til 2018 jobbet hun som politisk rådgiver for Senterpartiets stortingsgruppe.

foto:

Jonas Bals

er rådgiver i LO og forfatter av bøkene "Hvem skal bygge landet?" (2017) , "Streik!" (2021) og "Tillitsvalgt" (2022) - sistnevnte sammen Helga Pedersen. Han er utdannet maler og senere historiker, og har jobbet i Oslo Bygningsarbeiderforening og Fellesforbundet.

foto:

Aase Refsnes

er ordfører i Steigen siden 2019. I tillegg er hun fylkestingsrepresentant i Nordland. Aase er vokst opp på Berg i Oslo, men flyttet som nyutdannet siviløkonom nordover og blitt en tydelig distriktsentusiast. Hun har både erfaring fra nordområdearbeid i Naturvernforbundet og med tilflytting til kommunen. Hun har vært heltidspolitiker siden 2017, da hun var fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse i Nordland før hun ble valgt ordfører i Steigen.

foto:

Line Khateeb

er leder av Palestinakomiteen i Norge. Hun har master i Midtøstenstudier og er norsk-palestiner. Line har tidligere jobbet som rådgiver i Norsk Folkehjelp og Norsk Organisasjon for Asylsøkere (NOAS), og ledet også Palestinakomiteen i Norge i perioden 2008 - 2012.

foto:

Mathias Bernander

er Høyres ordførerkandidat i Kristiansand ved kommunestyre- og fylkestingsvalget i 2023. Fra 2017 til 2021 var Bernander innvalgt som vararepresentant til Stortinget fra Vest-Agder valgdistrikt, hvor han møtte ved flere anledninger.

foto:

Kenneth Mørk

er 41 år og bor på Mosby i Kristiansand. Han er gruppeleder i bystyret, medlem av fylkesstyret og ordførerkandidat for Kristiansand Arbeiderparti i 2023.

foto:

Gunnar Bovim

er utdannet lege (nevrolog) og har hatt ulike lederoppgaver i helseforetak (St. Olavs hospital og Helse Midt-Norge). Han var rektor ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) frem til 2019. Bovim er styreleder for Oslo Universitetssykehus og Innovasjon Norge. Han har ledet helsepersonellkommisjonen som ble etablert i desember 2021 og som leverte sin utredning i begynnelsen av februar 2023. Under årets konferanse skal han innlede om "Helsepersonellkommisjonens innstilling" under parallellseminar 2: "Hvordan løse bemanningskrisen i eldreomsorgen".

foto:

Marit Knutsdatter Strand

er stortingspolitiker for Senterpartiet for Oppland i perioden 2021 - 2025. Strand har realfagslektorutdanning fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Hun har vært aktiv i Norges Bygdeungdomslag, leder i Ås senterstudenter og vært sentralstyremedlem i Senterungdommen.

foto:

Ragne B. Lysaker, Senterpartiet

Frida Homlung

jobber som komiker, skuespiller og manusforfatter. Med sin underfundige og originale stil, har hun posisjonert seg som en spennende, up and coming komiker det er verdt å følge med på! Hun har fått folk til å le på standup-scener som Nieu og Latter, i tillegg til festivaler og arrangementer i hele landet.

foto:

Ole Kaland

Hanne Glemmestad

sitter i Fellesorganisasjonen (FO) sitt forbundsstyre og er leder for profesjonsrådet for sosionomer.

foto:

Sara Angelica Spilling

Erlend Svardal Bøe

er siden 2021 stortingsrepresentant for Høyre for Troms. I perioden februar 2015 til januar 2017 var han generalsekretær i Unge Høyre. Han har vært medlem av Unge Høyres sentralstyre siden 2014. Bøe ledet Troms Unge Høyre 2013–2014.

foto:

Høyre

Trine Kampmann-Jensen

er førsteamanuensis i kunst og håndverk, ved Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk, Høgskolen i Innlandet. Hun er opptatt av at de praktiske og estetiske fagenes plass i skolen og lærerutdanningen må styrkes. Kampmann-Jensen er også bildekunstner og arbeider hovedsakelig med maleri som uttrykksform. Hun har deltatt på flere utstillinger i inn og utland, og er medlem av Forskergruppen Kunstnerisk utviklingsarbeid og estetiske læringsprosesser.

foto:

Helle Cecilie Palmer

er journalist og kommentator i Agenda Magasin, og er en aktiv samfunnsdebattant innen helse- og velferdspolitikk. Helle har vært nestleder i organisasjonen Løvemammaene, som hun var med på å starte i 2019. Nylig utkom hennes første bok, «Alle ting vil aldri bli som før». Den handler om livet med et barn med store funksjonsnedsettelser, og om hvordan velferdsstaten ofte kommer til kort. Men det er også en fortelling om hva samfunnet bidrar med, om verdien av å være annerledes – og om kjærlighet.

foto:

Siw Pessar

Yousef Al-Nahi

har blant annet jobbet som skuespiller ved Det Norske Teateret, vært med på utforme FNs sikkerhetsråd resolusjon 2250 «Ungdom, fred og sikkerhet» og fungert som en rådgiver for generalsekretæren i FN på spørsmål om radikalisering og ekstremisme. For tiden jobber han som spesialrådgiver på strategisk IT-utvikling i Oslo Kommune. Her er han imidlertid for å dele sine erfaringer som far til barn med spesielle behov, og møtet med hjelpetjenestene, som han sier har blitt hans andre fulltidsjobb. Møtet ved velferdsstaten føles ofte mer som en merbelastning, enn en støtte og som et hjelpetiltak. Har vært tillitsvalgt for fagforbundet i 4 år, men nå er han den viktigste tillitsvalgt som finnes, nemlig den tillitsvalgte for sine barn, pappa.

foto:

Sigrid Moen Dybdal

jobber som enhetsleder ved Kvaløysletta sykehjem. Hun er utdannet sykepleier, og har videreutdanning i veiledning og mastergrad i ledelse. Hun har jobbet i Tromsø kommune fra 2002, og vært leder de siste 6 årene.

foto:

Jenny Gehrken

lever av å jobbe med sosiale medier. Hun driver blant annet podkasten "Pusterommet" som handler om selvutvikling. Da hun i fjor delte en video på TikTok om egen ensomhet, strømmet tilbakemeldingene inn. Enormt mange kjente seg igjen i det hun beskrev. Du møter Jenny under samtalen "Ensom i mengden" under årets Kommunalkonferanse.

foto:

Magnus Marsdal

er leder for Manifest Tankesmie. Han er forfatter av bøker som Lærerkoden, Kunnskapsbløffen, Frp-koden, Tredje venstre og AFP på en-to-tre. Han har tidligere jobbet som nyhetsleder, vaktsjef og journalist i Klassekampen. Magnus Marsdal skal lede ordførerutspørringen på dag to under årets Kommunalkonferanse.

foto:

John Trygve Tollefsen

Cecilie Myrseth

er stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti. Hun sitter i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Du møter henne under seminar 2 - Hvordan løse bemanningskrisen i eldreomsorgen under årets konferanse.

foto:

Tonje Brenna

er nestleder i Arbeiderpartiet og kunnskapsminister. Hun var fylkesrådsleder i Viken fylke før dette. Hun har vært gruppeleder for Akershus Arbeiderparti og var valgt inn for Arbeiderpartiet i Akershus fylkesting fra 2007 til 2019. Brenna var nestleder i Akershus Arbeiderparti 2017–2019. Brenna har også vært politisk rådgiver i Justis- og beredskapsdepartementet og ved Statsministerens kontor. Hun var generalsekretær i Arbeidernes ungdomsfylking (AUF) fra 2010 til 2012. Brenna overlevde terroraksjonen på Utøya 22. juli 2011. Hun har tidligere jobbet som ungdomssekretær i LO i Akershus og Oslo 2009–2010, og som politisk rådgiver i AUF 2007–2008.

foto:

Pernille Backer Lemming

er Landsråds leder for Omsorg i Norges Røde Kors. Hun har vært frivillig i Røde Kors det meste av sitt liv, og er kktiv i besøkstjenesten, migrasjon og sosial inkludering.

foto:

Are Tomasgard

er LO-sekretær, gjenvalgt på kongressen 2022. Han kom inn i LOs ledelse på LO-kongressen i 2013. Fra 2011 til 2013 var Are Tomasgard ordfører for Arbeiderpartiet i Sørum kommune i Akershus. Han ble valg inn i Sørum kommunestyre 2007. Han har også to perioder i Odda kommunestyre og en periode i Hordaland fylkesting bak seg. Tidligere har Tomasgard hatt stillinger i fagbevegelsen som spesialrådgiver, næringspolitisk utreder og forhandlingsrådgiver. Fra 1990–2002 jobbet han helkontinuerlig skift som fagoperatør ved industrivirksomheten Norzink AS i Odda. Tomasgard er utdannet bedriftsøkonom fra BI.

foto:

Trond Isaksen

Linda Max Bøen-Halvorsen

har jobbet innen helse siden 1993. Hun begynte ved Kamfjordhjemmet bo- og behandlingssenter i 2015. Har i løpet av tiden på Kamfjordhjemmet tatt fagskole innen demensomsorg og alderspsykiatri i tilligg til Abc demens perm 1-2 og Abc Psykiske lidelser i eldre år. Holder nå på med fagskole kort modul i Hverdagsmestring for eldre personer med depresjon. Kamfjordhjemmet er nylig autorisert som Livsgledehjem. Bøen-Halvorsen er verneombud for avdeling 2AB, jobber tett på med ledelse og tillitsvalgte. Hun har vært med fra begynnelsen da avdeling 2AB startet opp i prosjekt TØRN, som har jobbet med heltidskultur. Dette har bidratt til økte stillingsprosenter, færre i små stillinger og forutsigbarhet for personale og pasienter.

foto:

Sveinung Rotevatn

er første nestleder i Venstre og stortingsrepresentant for Hordaland. Sveinung var Klima- og miljøminister i Erna Solbergs blågrønne regjering (2019-2021). Sveinung er tidligere stortingsrepresentant for Sogn og Fjordane. Han er født i 1987, kommer fra Nordfjordeid og har tidligere vært leder i Unge Venstre frå 2010 til 2013. Han har også sittet i Eid kommunestyre. Sveinung er Hordalands førstekandidat ved årets stortingsvalg.

foto:

Bjørn Stuedal

Elise Waagen

er stortingsrepresentant fra Østfold for Arbeiderpartiet. Hun er andre nestleder i Utdannings- og forskningskomiteen på stortinget. Elise har bachelor i sosiologi fra Universitet i Oslo 2010-2013. Hun har vært leder av AUF i Østfold og sittet en periode i sentralstyret til AUF. Hun har vært folkevalgt siden 2011. Elise har vært ansatt i LO som faglig ungdomssekretær ved distriktskontoret i Østfold. Hun var utvalgsleder for velferd og folkehelse i Sarpsborg kommune fra 2015-2017.

foto:

Grete Wold

er SV-politiker. Hun ble valgt inn på Stortinget for Vestfold SV ved stortingsvalget 2021 og er medlem i utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget.

foto:

Stortinget

Rune Bakervik

(Ap) er byrådsleder i Bergen fra 3. november 2022 og leder et byråd utgått fra Arbeiderpartiet og Venstre. Han kommer fra vervet som ordfører i Bergen. Rune Bakervik ble for første gang valgt inn i Bergen bystyre som varamedlem i 2003 og har siden 2009 sittet som fast medlem. I perioden 2015 - 2019 var han gruppeleder for Arbeiderpartiet og nestleder i komite for finans, kultur og næring, frem til han ble byråd for byutvikling fra 24. juni 2019 – 30. oktober 2019. Bakervik har lang erfaring med fagforeningsarbeid og har permisjon fra stillingen som regionkontorleder for Region Vest i Handel og Kontor. Av annen arbeidserfaring har han tidligere blant annet vært politisk rådgiver for Forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen.

foto:

Asle Bentzen

Frankie Rød

er 23 år, og kommer fra Sarpsborg i Østfold. Hen er aktiv i rød ungdom, og medlem i Handel og kontor. I tillegg har hen vært leder i Ungdom mot EU, og sitter nå i Skeiv Ungdom sitt sentralstyre. Hen er også Norges ungdomsdelegat på likestilling. I arbeidslivet brenner hen for likestilling, og for at ingen skal bli seksuelt trakassert på jobb.

foto:

Kari Heggelund

er ordfører i Åsnes kommune. Hun ble valgt til ordfører i 2019, og dette var også første året hun kom inn i kommunestyret. Hun er oppvokst på Flisa, men har studert og jobbet i Oslo, Singapore og på Filippinene. Har studert samfunnsvitenskap, med særlig fokus på politisk utvikling i Sør-øst Asia. Har lang fartstid innen frivilligheten, blant annet som leder for 4H Norge i 6 år. Før hun ble ordfører, arbeidet hun i familiebedriften, med ansvar for datterselskaper i Sverige, Finland og Polen, samt rekruttering.

foto:

Robin Amatucci

begynte i Bergen kommune som lærling i helsefagarbeiderfaget i 2017. Han ble ansatt som ferdig utdannet helsefagarbeider i 2019 ved Søreide sykehjem, og har nå jobbet der i 5 år. Robin ble valgt inn som Plasstillitsvalgt for fagforbundet mai 2022. Du møter ham i samtalen "Lokale eksempler på hvordan man lykkes" under parallellseminaret "Hvordan løse bemanningskrisen i eldreomsorgen."

foto:

Tryggere sammen

Kommunalkonferansen 2024 avholdes 5. - 6. juni 2024
på Quality Airport Hotel Gardermoen